Plaatsing

Op dit moment hebben we te maken met een zeer lange wachtlijst voor een plekje op een van onze babygroepen. Het is al veel besproken in de media: de kinderopvang branche heeft te maken met een enorm personeelstekort. Wij merken dat helaas ook en daarom hebben wij de beslissing moeten nemen om onze groepen terug te doen naar maximaal 8 kindjes per dag wat ervoor zorgt dat we minder plekjes beschikbaar hebben en krijgen.

Daarnaast hebben we ook veel interne ouders die in verwachting zijn en deze kindjes hebben voorrang op plaatsing. Hierdoor is de kans dat plaatsing lukt zeer beperkt. 

Op de peutergroepen is er eventueel wel wat mogelijk, maar dit is afhankelijk van de gewenste dagen en/of de leeftijd van jullie kindje. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een plekje voor een kindje vanaf 21 maanden. 

We kunnen helaas niet al onze ouders op de hoogte houden van de wachttijd. Enkel bij een plaatsingsmogelijkheid zullen we contact opnemen via de mail.

We moeten bij plaatsing rekening houden met een evenwichtige leeftijdsopbouw in onze groepen. Zo bestaat de kans dat een kind dat later aangemeld is, toch eerder wordt geplaatst, omdat we al veel kindjes van die geboortemaand hebben.

Kinderdagverblijf Kikeboo maakt uiteraard geen onderscheid tussen etnische achtergrond, sekse, seksuele geaardheid, handicaps of levensbeschouwing.

Via het inschrijfformulier op deze website kunnen kindjes worden ingeschreven voor een plek op het kinderdagverblijf.  Kikeboo biedt enkel opvang aan voor minimaal 2 dagen. Op het moment dat Kikeboo het inschrijfformulier heeft ontvangen, worden jullie automatisch op onze wachtlijst geplaatst. Een inschrijving geeft niet automatisch recht op een plekje.

Als je kindje bij ons geplaatst wordt, zal er €25,- aan administratiekosten gefactureerd op de eerste factuur voor de kosten van de kinderopvang. Daarentegen vragen wij geen inschrijfgeld voor een plekje op onze wachtlijst. Aangezien we een opzegtermijn van één maand hanteren, kunnen we de exacte planning soms pas een maand van tevoren definitief maken.

Plaatsing geschiedt op basis van expliciete criteria.
Daarnaast worden in volgorde van behandeling de volgende voorrangscriteria gehanteerd:

Heb je nog vragen over de plaatsing dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.