Vacatures

Bekijk hier onze nieuwste vacatures!

Babygroep 3 dagen (26 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en betrokken pedagogisch medewerker voor op onze babygroep voor 3 dagen per week!

Je bent werkzaam op een van onze groepen (Babygroep 3 tot 22 maanden), waar dagelijks maximaal 8 kindjes worden opgevangen. Naast het verzorgen van de kinderen ben je gedurende dag ook bezig met hun ontwikkeling. Je biedt activiteiten aan gericht op de leeftijd of het niveau van de kinderen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle kindjes een leuke dag hebben en vrolijk naar huis gaan.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich op nog geen 10 minuten lopen van het centraal station van Utrecht en bestaat uit vier horizontale groepen. De persoonlijke sfeer en de aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling staan steeds centraal. Elke medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten en samen vormen we een zeer betrokken team. Ons team kenmerkt zich door enthousiasme en de onderling goede samenwerking.

Wij zijn op zoek naar iemand die..
…..met enthousiasme en passie voor de kinderen zorgt,
…..de ontwikkeling van de kinderen interessant vindt om te volgen, ze hierin wil stimuleren en  gesprekken met ouders hierover kan voeren,
…..de korte lijnen met leidinggevenden fijn vindt, maar daarbij ook zelfstandig kan/wil werken,
…..zich wil blijven ontwikkelen;
…..In een hecht en betrokken team wil werken!

Wij bieden jou
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
– Een baan met veel ruimte voor jouw kwaliteiten en ideeën
– Ontzettend gezellige en betrokken collega’s
– Studiedagen, workshops en/of cursussen
– Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
– Volledige reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer en gedeeltelijke reiskosten vergoeding bij auto/fiets.
– Stoelmassages op de werkplek

Ben je geinteresseerd of heb je vragen neem dan contact op met Eline en Sanne via kinderdagverblijf@kikeboo.nl of via: 030-2684173.


Solliciteer nu

Stage plek

Ben je op zoek naar een stageplek en wil je opgeleid worden tot een deskundig pedagogisch werker, dan ben je bij ons aan het goede adres. Kikeboo vindt het een uitdaging en belangrijk om te investeren in opleidingsplaatsen. Goede stagiair(e)s houden we graag in huis. Voorwaarde is dat leerlingen afspraken nakomen en verantwoordelijkheid tonen voor hun eigen leerproces. We zijn een erkend leerbedrijf en er kan bij ons stage gelopen worden op de baby of peutergroep.

Vanaf januari 2024 hebben we weer plaats voor een nieuwe stagiaire (2 of 3e jaars PW 3/PW 4 of HBO pedagogiek/SPH). Ben je op zoek naar een plek neem dan contact op met Eline en Sanne (kinderdagverblijf@kikeboo.nl of 0302684173).


Solliciteer nu