Werken bij

Bij Kikeboo hebben we niet alleen oog voor kinderen, maar juist ook voor onze medewerkers. Door de kleinschaligheid hebben we een hecht team waarin iedereen elkaar goed kent. We staan voor elkaar klaar, denken met elkaar mee en leren van elkaar. Ieder heeft bij ons zijn eigen kwaliteiten en hierdoor zijn eigen toegevoegde waarde binnen het team. Eline en Sanne zijn altijd in de buurt om te overleggen, waardoor er een korte lijn is tussen management en de werkvloer.  Juist in een klein team is het belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit, en met plezier naar zijn werk gaat. Deze positieve sfeer onderling zorgt ervoor dat de kinderen zich prettig voelen en zich nog beter kunnen ontwikkelen.

Naast kinderopvang bieden we bij Kikeboo ook opvoedondersteuning aan ouders. Dat betekent dat we goed kijken naar de ontwikkeling van kinderen, ze observeren, adviesgesprekken hebben met ouders en waar nodig een vraagbaak voor ouders zijn. We besteden daarom veel aandacht aan de begeleiding van medewerkers hierin en vinden het een toegevoegde waarde als medewerkers dit aspect van hun werk leuk en interessant vinden.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Kikeboo? Mail of bel ons, of vul het formulier in! We vertellen je graag meer.